sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Nemurire I .

  Din imparatia cerului se presarau lungi siruri de fulgi . Alergam neincetat printre muntii de zapada , as fi vrut sa ma contopesc cu decorul , sa fiu un fulg , sa zbor pe langa ferestrele oamenilor , sa ma incalzesc in palmele unite ale unor indragostiti , sa devin un om de zapada , sa inghet si mai apoi sa ma topesc visand la o noua iarna , la o noua serie de aventuri.
Craciunul se apropie , ma gandesc cu entuziasm la asta desi niciodata nu e ceva special care sa mi se intample . Intotdeauna am iubit craciunul , pentru ca intotdeauna am crezut in magie , si in renastere .
Cred ca mai exista o lume , nevazuta , cred in fantome , zane si in stele .
Toti avem o stea care straluceste pentru noi , care si-a pus razele in inima noastra si care ne vegheaza , plange cu noi si rade cu noi .
Pentru oameni sunt doar o ciudata , eu nu exist , nu in lumea reala . Imi place , imi place sa zbor pe taramuri indepartate , sa ma desprind de tot , pentru ca daca n-as visa m-ar durea prea tare..totul .

20 Decembrie 1999 - Mangalia

Deschid usa saracacioasei mele garsoniere , acelasi aspect dezastruos cu care m-am obisnuit . Sticle de bautura ce isi dau ultimele picaturi de alcool cum isi dau oamenii batrani ultimele picaturi de viata . Tigari aruncate , farfurii sparte , geamuri murdare , lama..si cele doua persoane care stiu ce exist . Fratele meu , Radu si tatal meu . Mama ne-a parasit cand eu aveam cateva luni iar fratele meu 4 ani . Niciodata nu am inteles de ce m-a mai facut..si de ce m-a urat.., mereu am crezut ca sunt un copil facut din gresala , sau din ura..pentru ca in asa zisa mea familie , domneste ura .
-Unde e sticla ?
     ...
-Unde e sticla te-am intrebat !?

Inca un accesoriu pentru fata mea alba . Vanatai .. multe , pe maini , pe fata , peste tot..

- Nu mai e .
- Ai baut-o ?
- Eu nu beau spre deosebire de altii .
- Indraznesti sa comentezi ?
- Nu..
- Radu , adu-mi o curea !
   Unde fugi , crezi ca azi mai scapi ? Ehe , Sara , cred ca inca nu ai inteles care e rolul tau aici...
Va urma ..

*Ei bine..Ma numesc Alexandra si cu asta intru si eu in magica voastra lume a povesilor..sper sa va placa si la cat mai multe povesti ! *

2 comentarii: