sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Indragostitii

                        Se saruta cu pasiune si amor, oricand in zi sau in noapte, pe strada sau in casa. Buzele lor vor sa se uneasca intr-un sarut dulce. Ochii vor sa li se inchida, sa simta atingerea moale a buzelor. Sunt indragostiti si nimic nu ii desparte. Se saruta cu disperare, cu durerea sufletelor despartite pana atunci. Se saruta pe intuneric si inimile le bat la unison. Se saruta si se musca.

                       Sunt atat de indragostiti incat fiecare kilometru dintre ei li se infige in buze si ii raneste. Iar buzele lor sangereaza si nu sunt unul langa altul pentru a-si opri durerea. Durerea e amara, iar amaraciunea li se plimba pe buze... si nu sunt unul langa altul pentru a transforma totul in miere.
                      Chiar si cand soarele sta sa rasara, ei tot se saruta. Unul in bratele celuilalt, sarutandu-se incet, cu drag. Si amandoi se saruta si zambesc in continuare.
Si degetele si le misca incet pe obrajii si pe buzele lui.
Si degetele si le misca incet in parul ei.
Numaratoarea lor e asa:
Unu - din doua inimi au facut una singura
Doi - doar ei doi si atat
Trei - au doar trei maini, pentru ca mereu se tin de mana.
Patru - au in total patru ochi cu care se pot admira
Cinci - au cate cinci degete la fiecare mana pentru a se mangaia
Iar numaratoarea lor se opreste aici.
                      Si tot Universul e doar al lor. Tot Universul aspira la sarutul lor. Tot Universul se invarte in jurul lor. Intr-o sfera de cristal ei si-ar duce existenta. Si s-ar saruta si aici mereu. S-ar saruta si pe solduri si pe coapse, pe spate si pe gat. S-ar saruta mult. Sub o dictatura a iubirii ar dori ei sa traiasca si mereu sa se sarute ar vrea pentru ca sarutul lor e ca bataia inimii... indispensabil pentru viata.

4 comentarii: