joi, 21 iunie 2012

Fantezie...

Scrisă de un Anonim şi publicată de Zappy...

* Ţin să menţionez încă de la început că e o fantezie erotică dusă spre porno. Cine nu vrea să o citească, bine. Nu vreau să plece nimeni de aici ofensat. Nu vreau ca nimeni să spună că această poveste nu are ce căuta aici. Chiar EU am zis că orice gen de poveşti. 
Acesta nu e un blog de poveşti călugăreşti.  Nu vreau să se supere nimeni pe mine că am lăsat să se posteze aşa ceva...Dacă e ceva în neregulă cu oricare din poveşti e din vina mea. EU am zis orice gen.

   O cameră în semi-umbră. Un miros de beţişoare parfumate învăluie camera. Nişte umbre difuze sunt aruncate pe pereţi. Aşternuturi catifelate şi moi.
Un sărut mic pe gât şi încă unul. O atingere, o mângâiere. O strângi la pieptu tău, ea te muşcă de gât.
Îţi plimbi uşor mâna prin părul ei şi simţi cât de moale e. Ea geame.  Îi dai bluza jos. O săruţi pe gât. Îi mângâi sânii. Te joci cu limba în jurul sfârcurilor până ce acestea încep să se întărească. Cobori din ce în ce mai jos pentru a-i simţi carnea fragedă. Iei fiecare sân şi îl mângâi în timp ce limba ta se joacă pe abdomenul ei. Cobori din ce în ce mai jos. Chiar acolo... Mângâi pentru început prin lenjeria intimă de un roşu aprins. O mai săruţi iar pe gură. Cobori jos, şi mai jos. Începi să săruţi şi să mângâi. Dezmierzi totul cu ajutorul limbii. Insişti în anumite locuri. O faci să geamă puternic. Insişti cu limba pe clitoris şi labii într-un continuu du-te- vino. Te înfrupţi din clitorisul ei şi din labii.
O ridici în picioare, o lipeşti cu spatele de un perete rece. Îngenunchezi în faţa ei, îi prinzi coapsele în palmele tale şi să începi să te joci cu clitorisul ei. Ea se joacă în părul tău. Încerci să o pătrunzi  mai întâi cu un deget. Îi simţi interiorul cald şi umed. Ea geame, suspină şi doreaşte mai mult şi mai mult. Guşti lichidul de pe degetul tău, apoi o săruţi. Te întorci la clitoris, pe care îl săruţi cu şi mai mare ardoare. Mişcările ei incontrolabile şi gemetele  îţi dau de bănuit că se apropie de orgasm. Îi muşti uşor clitorisul apoi măreşti ritmul  mişcărilor limbii. Începe să se umezească din ce în ce mai tare. Clitorisul devine din ce în ce mai tare
Ea scoate un geamăt puternic ceea ce îţi confirmă faptul că ai reuşit să-i obţii un orgasm. Te mai joci puţin cu limba pe clitorisul ei pentru a-i crea o senzaţie de plăcere combinată cu durere.
Ea înghenunchează în faţa ta şi îţi ia penisul în mână. Atinge capul penisul uşor cu limba, iar mâna ei  se mişcă într-un dute-vin-o lent pe lungimea lui. Îşi plimbă limba pe toată lungimea lui în timp ce cu cealaltă mână îşi masează uşor clitorisul. Introduce tot penisul în gură. Intensifică ritmul mişcărilor. Tu o apuci de păr pentru a-i controla mişcările. Se joacă cu limba pe capul penisului. Îţi atinge coapsele şi testicolele cu mâna ei  finuţă. Îţi caută privirea pierdută pe valurile plăcerii.
O lipeşti din nou cu spatele de perete şi o săruţi puternic pe gură. O întorci cu spatele la tine, iar cu penisul încă erect o pătrunzi uşor. Te mişti încet. Îi iei în mâini sânii şi te joci cu ei în timp ce măreşti ritmul mişcărilor.
Cu o mână te sprijini de perete, iar cu cealaltă te joci cu clitorisul ei. Te opreşti. O aşezi pe pat, îi desfaci picioarele şi o pătrunzi. Ritmul se intensifică. Te apleci să-i mai săruţi încă o dată sânii. Deja simţi că nu mai rezişti mult. Intensifici şi mai mult ritmul. Te opreşti, iar ea introduce tot penisul în gură şi intensifică ritmul mişcărilor. O plăcere nebună simţi cum te inundă, iar în câteva secunde îţi dai drumul pe faţa ei. Lichidul albicios se scurge uşor pe sânii ei, pe sfârcurile întărite. Ea gustă puţin din lichid, apoi se ridică şi te sărută pe gură.
Câteva secunde în care cei doi rămân nemişcaţi pentru a simţi plăcerea orgasmului....
O săruţi din nou pe gură şi pe sâni, o ridici din pat şi o inviţi la un duş în doi....


- Ştiu că nu e ceva fabulos de minunat. Ştiu asta, dar e abia prima încercare...Răbdare..."Răbdarea e o virtute". Pe parcurs o voi mai modifica,dar momentan atât am putut. Nu mă aştept să aibă un succes fulminant postarea asta, ci din contră mă aştept să fie criticată, dar nu numai postarea ci şi eu, ca scriitor al ei.-


* Postarea va rămâne aici indiferent de ce se va întâmpla, indiferent de câte persoane va scârbi cu conţinutul ei... ea va rămâne aici. Dacă la fiecare postare am comenta că aia nu e bună, nici aia... aialaltă nici atât, păi atunci nimeni nu ar mai posta nimic pentru că e prea greţos, urât, naşpa, fără imaginaţie, poveste de adormit copii sau mai ştiu eu ce...
POSTAREA VA RĂMÂNE AICI, CHIAR DACĂ TOŢI DIN ECHIPĂ AR PLECA.

* Tot ce este notat cu "*" sunt menţiunile mele (Zappy) cu privire la acest text. Repet. Dacă se simte cineva ofensat de această postare e doar vina mea pentru că EU am zis "orice  gen".

3 comentarii:

  1. Super buna ideea blogului tau! Felicitari!
    Va invit sa discutam despre fanteziile erotice si pe blogul meu, la adresa
    http://totusi-iubirea.blogspot.ro/2013/11/fanteziile-erotice.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare tuturor, sunt JENNIFER COLEMAN din Bronx New York SUA. Vreau ca toată lumea să știe cât de recunoscător sunt pentru că mi-am restabilit căsnicia cu ajutorul vrăjitorului Dr. DAWN. Este superb și unic, l-am cunoscut online și i-am spus despre problemele mele și apoi a făcut o vrajă de dragoste care l-a adus pe soțul meu înapoi la mine după ce a înșelat și a vrut să divorțeze după 3 ani de căsnicie. Dr. DAWN este aici pentru a vă răspunde problemelor relaționale și altor activități umane, cum ar fi:
    1. Aducerea unui fost iubit înapoi la tine.
    2. Vrăjiți pentru a câștiga la loterie.
    3. Vindecă tot felul de boli umane.
    4. A făcut o vrajă pentru a găsi un loc de muncă bun, cu venituri mari.
    5. A făcut o vrajă pentru sarcină (fertilitatea viermilor)
    6. Aruncă o vrajă de promovare la locul tău de muncă.
    7. A aruncat o vrajă de protecție etc.
    Contactați-l direct pe WhatsApp la numărul: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere