sâmbătă, 5 octombrie 2013

Sărutul

                 Îl strânse în braţe în timp ce inima ei bătea cu putere, iar emoţiile o inundau. Mâna lui o atinse pe a ei, zâmbi, apoi păşiră împreună pe aleile cufundate în penumbră ale oraşului. Ştia că e în siguranţă alături de el, iar un sentiment de fericire amestecat cu bucurie îi făcea inima să-i bată cu putere şi nu o lăsa să-i dispară zâmbetul de pe buze.

                  Stăteau în camera întunecată în care doar o rază de lumină venită de pe străzile pustii reuşea să picteze pe pereţi câteva umbre stinghere în timp ce el îi mângâia părul şi o ţinea în braţe. O sărută pe obraz, iar ea îi zâmbi. Îşi apropie buzele de ale ei şi i le cuprinse într-un prim sărut. Buzele lui puţin sărate şi moi îi făceau corpul să se înmoaie de plăcere şi de emoţie. Îl strânse în braţe, iar lacrimile îi curgeau lin peste obraji. Îi mângâie chipul şi o strânse mai tare în braţe. "Ţi-ai fi imaginat vreodată că vei ajunge aici, în situaţia asta?"... Printre lacrimi murmură un "nu" şi un "te iubesc" urmat de un sărut pe gât. Buzele ei tânjeau după gustul buzelor lui, dar emoţiile o împiedicau de fiecare dată să mai guste puţin din ele. "Ce gust au buzele mele?", îl întrebă ea în timp ce îl strângea de mână... "Au gust de buze moi şi fată dulce", îi răspunse el apoi o mai sărută încă o dată.
                   Îl strânse în  braţe şi îl sărută pe gât, apoi pe obraz în timp ce umbrele lor se jucau pe pereţi. 
Degetele lui îi gâdilau pielea fină făcând-o să se încordeze şi să chicotească... îl sărută scurt pe buze, iar respiraţia i se opri atunci când mâna lui îi atinse spatele. O sărută pe gât, apoi îi strivi buzele cu ale lui... O strânse în braţe şi îi mângâie părul în timp ce totul se cufundă în linişte. Îi auzea bătăile inimii, iar sufletul ei era încărcat de emoţie şi bucurie. Nu şi-ar fi dorit ca totul să se termine... ci timpul să se oprească în loc, să rămână acolo, în braţele lui, iar el să o mângâie şi să o sărute... 
                   Îi luă faţa în mâinile lui, o sărută şi aproape o strivi la pieptul său. Spera să nu-l piardă în lumea asta mare şi de l-ar fi pierdut, l-ar fi căutat până în ziua în care l-ar fi găsit... Şi atunci l-ar fi strâns în braţe, l-ar fi sărutat pe buze fără să-i mai fie ruşine şi i-ar fi spus că ţine mult la el. Dar spera ca asta să nu se întâmple niciodată, ci mereu va sta în braţele lui protectoare, sub atingerea buzelor sale moi şi a mângâierilor sale tandre.
                    În acea linişte nebună ce parcă vibra, pentru cei doi timpul se oprinse în loc, iar fericirea lor se măsura în săruturi şi atingeri tandre. Îi cuprinse faţa în mâinile lui şi o sărută reuşind să o lase fără respiraţie. Îşi undui corpul şi se lipi de pieptul lui simţindu-i inima bătând cu putere. Îşi apropie buzele de gâtul lui dorindu-şi să-l muşte pentru a-i lăsa un semn... dar doar îl sărută, iar apoi îşi aşeză capul pe umărul lui.
                    Poate că niciodată nu ar mai simţi ceea ce simţea acum sau poate că data viitoare sentimentele şi emoţiile vor fi şi mai puternice. Se întinse lângă el şi îşi aşeză capul pe pieptul lui în timp ce el îi mângâia părul şi o săruta pe frunte. Poate că la fel ca ea, nici el nu dorea ca acea zi să se termine...
Sau poate că doreau ca această zi să termine pentru a începe alta şi să o facă şi mai frumoasă. Să se sărute şi să se mângâie, să se alinte şi să-şi spună cât de mult ţin unul la altul... dar niciodată nu doreau să se despartă.

5 comentarii:

  1. Foarte frumos. Poveștile de pe acest blog sunt o încântare. Dar am și eu o întrebare: se pot alătura noi membrii echipei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Alexandra!
      Mă bucur că ai dat de acest blog şi mai ales că îţi place.
      Membrii noi se pot alătura, însă trebuie să îţi spun încă de pe acum (asta dacă nu ai observat singură cam cum stă blogul anul acesta)... există o singură postare pe acest an. Deşi nu mai publică lumea pe acest blog, nu am vrut să-l şterg deoarece reprezintă totuşi o muncă depusă de o echipă de oameni care a acceptat la un moment dat să scrie aici.
      Poţi posta poveşti aici. Trebuie să-mi laşi un cont de Yahoo/Gmail pentru a te putea adăuga printre scriitori.
      Să ai un an nou şi frumos!

      Ștergere
  2. Ingerasulvostruminunat@yahoo.com Adauga-ma.. Vreau sa postez. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma numesc Preda Florentina ..id-ul asta este : ingerasulvostruminunat@yahoo.com
      Vreau sa postez si eu cateva..Astept^^

      Ștergere