vineri, 29 iunie 2012

Întâmplare VII


 (VII)


     
    Ce se întâmplase cu cei doi "porumbei" în dormitor...??? Simplu.. Şi-au tras-o.. tare, ca în filme ...A legat-o pe tipă cu catuşele de calorifer, aşa cum îmi imaginasem eu că îmi făcuse mie cineva şi i-a tras-o în toate stilurile şi găurile... Dar ca tot omul aveau şi ei o fantezie...Care, vă întrebaţi. Păi cum care?? Să facă sex în maşină. Şi în care maşină? Exact. Maşina mea.
Şi ne-am dus toţi la maşină. Şi cum cei doi porumbei nu vroiau să o facă într-o parcare, amicul care se ocupa de filmat ne-a băgat pe toţi în maşină şi dă-i drumu la marginea oraşului. Ajunşi acolo cei doi s-au pus pe fapte, cu noi ca spectatori. După ce şi-au terminat treaba  în maşină ne-am dus la un bar. Am mai băut şi acolo, încât ne-am făcut praf. De beţi ce eram, mai puţin tipul care filma ...săracu', el a trebuit să ne care pe toţi la maşină, pentru că noi nu puteam să mişcăm niciun deget. Şi în timp ce mă "transporta" pe mine spre maşină, tipu' m-a dat cu capu' de uşa maşinii. Cred că din răzbunare. Acum se explică vânătaia mea din frunte. Ce s-a întamplat mai departe...?? Păi tipu' care filma, vrând să ne ştie pe toţi în siguranţă...i-a debarcat pe cei doi "porumbei" la ei acasă. Cu el a fost mai uşor să-l urce 4 etaje fără lift. Dehh...avea în jur de 70 de kg. Dar pe ea...ea care avea aproape de 90 de kg...i-a fost cam greu.. Pe urmă, după ce i-a debarcat pe cei doi ne-a debarcat şi pe noi. Unde?? La mine acasă...Şi cum noul meu amic, nu vroia să se despartă de mine, s-a culcat la mine în casă... Şi vrând musai să doarmă, a confundat şifonierul cu patul... După ce ne-a dus şi pe noi acasă, amicul care a filmat totul, a luat un taxi şi dus a fost. Cred că pentru el a fost o noapte tare incendiară..
      Acum...ce căutau.. chiloţii mei în bibliotecă..?? Probabil că acolo am vrut să-i pun, nu ştiu exact. Ce căutau hainele noului meu amic în mijlocul sufragerei. Probabil acolo a vrut să le  pună. Nu ştiu. Şi nu ştiu nici dacă am făcut ceva atunci cu el. Al cui era părul din benzile de ceară de la baie?? Ale prietenului noului meu amic. Unde s-a făcut frumos...Sigur nu pe picioare sau pe maini... Ce cautau chiloţii în frigider...I don't know. De unde ştia tanti de la magazinul de unde îmi luasem ţigări că am un iubit?? Pentru că, beată fiind, am strigat în gura mare în toiul nopţii.."ĂSTA E IUBITU' MEU"...Deeehh..magazin non-stop..deci de aici ştia. Ce era cu cuţitul acela plin de o chestie roşie? Era doar o cremă dintr-o prajitură. După ce am pus cap la cap toate informaţiile, am început să râdem...
     Zilele au trecut, iar acum ne aducem aminte şi râdem... de ceea ce ni s-a întâmplat şi din ziua aia toţi 4, adică eu cu grăsanca şi "prinţii noştri", ne-am jurat că nu o să mai bem în halul ăla şi ...NICIODATĂ, DAR NICIODATĂ nu o să mai fumăm trabucuri sau alte minuni de genu'. Cu ce ne-am ales după această întâmplare?? Păi..eu am un iubit..Da. Exact. Tipul din şifonier, cel care livra pizza. Avem o întâmplare pe care SIGURRR...nu o să o povestim nepoţilor şi o pereche de cătuşe roz cu puf verde, care au rămas la mine. Niciodată să nu faceţi ca mine. Să vă opriţi după prima sticlă de alcool, că dacă beţi mai multe..o să se ajungă la alte chestii.  Şi, acum când am terminat ultimul an de facultate şi mă gândesc la păţania asta, pun paharul de alcool deoparte.  Din ziua aia m-am lăsat şi de fumat. Acum suntem cu toţii prieteni. Nişte prieteni pe care îi leagă ceva. O peripeţie.
Vă pup.

 * THE END *

* Inspirat din "HANGOVER 2" *



6 comentarii: