vineri, 31 august 2012

Anunţ!!

   Nu se vor mai posta comentarii anonime din cauza unor fiinţe care ştiu doar să arunce cu nişte comentarii inutile şi jalnice la adresa celor care scriu... deşi cred că doar o fiinţă a lăsat comentariile alea, pentru că de fiecare dată se plângea că postarea citită nu e o poveste.
M-am săturat de frustraţi care nu înţeleg că pe blogul ăsta se scriu poveşti DE ORICE GEN.
M-am săturat de frustraţi care comentează aiurea cum că "asta nu-i poveste". Noi nu scriem aici pentru a face pe placul tuturor. Nu-ţi place, mai ai mii, milioane de alte bloguri.

   Aici nu se vor scrie doar poveşti... Aici se mai scriu şi TEXTE. Texte frumos scrise. Texte care se pot citi dimineaţa la cafea, atunci când te-ai plictisit de umblat aiurea pe internet, atunci când nu ai ce face, atunci când doar vrei să citeşti ceva frumos...
Repet. AICI NU SE VOR POSTA NUMAI POVEŞTI CU PRINŢI ŞI PRINŢESE, ZMEI ŞI VÂRCOLACI.
Cine nu înţelege, e rugat să apese X-ul ăla din partea dreaptă şi să ne scutească de comentarii stupide...
E uşor să comentăm aiurea, negândindu-ne la cât de greu este să scrii un text...



****Mai spun încă o dată pentru cei care au uitat sau care nu au aflat încă. Aici se pot posta şi poezii. Cine are poezii le poate posta. Aştept. :)
 



3 comentarii:

  1. Mai bine asa. Macar vor comenta doar cei ce apreciaza ce facem :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, ai dreptate. Totusi nu ar trebui sa le dam atat de multa importanta si pur si simplu sa le ignoram, fara sa le interzicem. Uneori mai apar si comentarii anonime care apreciaza ceea ce scriem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e... pierderea noastră.
      Dacă unul calcă strâmb restul plătesc... ( :)) Răutatea de mine)

      Ștergere