sâmbătă, 25 august 2012

Lolitta: Doar un joc...

           Eram prea obosită am rămas la el. Am făcut cafeaua şi am pregătit ţigările.
-Ce faci? mă întreabă
-Bine Aur, mă joc fruit ninja...
-Aaa. Ia dă-mi şi mie!
-E un joc frumos...
-Aşa e captivant, îmi plac jocurile!
-Îmi aminteşte de un film...
-Ce film?
-Nu ştiu cum se numea dar îţi pot spune despre ce e vorba: era vorba despre un hecker caruia atunci când i se făcea sex oral spărgea parolele în câteva minute...timp record...
-Vreau să fac puncte în timp record...încercăm?!


3 comentarii:

  1. intrebare: ce varsta ai? Din aceasta cauza decade generatia noastra, fetele scriu doar despre sex si barbatii toti fac sex! Ce fel de poveste e asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce te doare pe tine ce vârstă are? Şi tu vrei să spui că nu te gândeşti deloc la sex, nu? Că tu prin anii adolescenţei erai sfânt şi nu făceai ochii mari atunci când vedeai o pereche de sâni sau un fund..? Şi care-i treaba ta că fetele scriu despre sex, iar bărbaţii practică? Duci lipsă? Încă mai eşti virgin/ă??
      Te rog să ne laşi în pace cu astfel de comentarii...

      Ștergere
    2. Buna si tie.
      17 am.
      Cu privire la ce spui cred ca nu ai dreptate. Nu decade generatia ca scriu eu despre sex,sau alte fete. E foarte frumos sa te poti exprima in cuvinte. Scrisul dezvolta imaginatia cred. Cui nu ii place sa nu citeasca "sa apese x-letul".
      Iti pot demonstra ca eu una nu scriu doar despre sex pot scrie despre foarte multe lucruri numai ca povestea doar ce am inceput-o si o sa o continui indiferent de pareri si daca o sa mai treci pe aici o sa ai parte si de alt gen de povesti.
      Eu cred ca generatia decade din cauza familiei din care provine,sau lipsei. Din cauza anturajului, din cauza cailor pe care le aleg etc.Si apoi cati din generatia asta citesc?
      Defapt e o poveste erotica, nu foarte buna dar exista, e despre multe alte lucruri nu doar despre sex sunt multe sentimente imbinate ura speranta iubire regret razbunare neputinta etc. Sunt atatea carti erotice si nu cred ca influenteaza negativ pe cineva.
      Ce ai impotriva faptului ca barbatii fac sex? Sa faca daca mai si iubesc e si mai bine. Barbatii pot sa faca multe alte lucruri pe langa asta

      Ștergere