miercuri, 22 august 2012

Lolitta:Azi am acceptat

            Te iubes foarte mult îmi e aşa de dor de tine...te văd în fiecare zi dar mi-e dor de tine. Mă suni în fiecare săptămână să îmi spui că mă mai vrea încă unul. Până acum nu am acceptat nu am vrut, pentru că eu îţi aparţineam doar ţie de mic copil îţi aparţineam doar ştii. Ambiţia ta şi orgoliul te-au făcut să stai cu ea pentru bani. Acum ambiţia şi orgoliul meu vor să îţi arate de ce este în stare.
           Am fost la cumpărături. Mi-am luat o rochiţă neagră scurtă şi nişte tocuri înalte. Da..nu ştiu să merg atât de bine pe ele, dar am mers ca o pisică încetişor nu ţi-ai dat seama. Era şi blonda acolo. M-a văzut şi  m-a privit cu o ciudă greu de descris, dar mi-a plăcut. Aur a rămas blocat pentru o secundă.
-Bună...amândurora! Scuză-mă de întârziere!
-Nu ai întârziat...şti că poţi să te răzgândeşti nu-i aşa?! Nu trebuie neapărat să...adică...
-Ştiu ce fac!
Ce rost avea să spun că nu mă mai duc, ce rost avea să-i sar în braţe, ce rost avea?! Ştiu că ar fi făcut mai multe dacă nu era blonda acolo, dar am vrut să-l doară deşi nu e vinovat în totalitate.
Am deschis uşa şi am mers încetişor. L-am privit dulce aşa cum l-aş fi privit pe Aur. Îl salut, mă scuz că nu am vrut să-l fac să mă aştepte. Nu m-a uitat şi-a dat seama cine eram şi pentru câteva clipe a rămas blocat. Nu mai eram fetiţa de 16 ani...
-Tu eşti!
-Da...
-De ce faci asta?Tu? Nu pot să....
M-am aşezat pe pat şi l-am sărutat atât de tandru ca şi cum l-aş fi sărutat pe Aur. L-am sărutat pe gât încetişor şi l-am dezgolit şi i-am parcurs fiecare centimetru aşa cum aş fi făcut cu Aur. Apoi m-am întors cu spatele şi l-am rugat să mă ajute cu fermuarul. Aşa a făcut.

8 comentarii: